Web Analytics Made Easy - Statcounter

آرش نجیمی در گفت‌وگو با خبرنگار خبرآنلاین در اصفهان با اشاره به افزایش ۱۵ درصدی بیماران بستری در مراکز درمانی تحت پوشش این دانشگاه اظهار داشت: این آمار نسبت به اوایل بهمن ماه گزارش شده است.

وی با بیان اینکه شهروندان باید همچنان نسبت به رعایت پروتکل‌های بهداشتی توجه داشته باشند، ابراز داشت: این امر منجر به کاهش مبتلایان به کرونا در اصفهان می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان با بیان اینکه طرح واکسیناسیون کرونا برای کارکنان بخش آی سی یو در مراکز درمانی تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی اصفهان آغاز شده است، اضافه کرد: وزارت بهداشت در فاز اول ۷۳۰ دُز واکسن را در اختیار دانشگاه علوم پزشکی اصفهان قرار داده است.

وی با بیان اینکه در حال حاضر ۱۲ شهرستان استان اصفهان در وضعیت زرد کرونایی قرار دارد، افزود: همچنین دو شهرستان در وضعیت نارنجی و هشت شهرستان در وضعیت آبی کرونا قرار دارند.

نجیمی در خصوص آمار ۲۴ ساعته شیوع کرونا در استان اصفهان به جز دو شهرستان کاشان و آران و بیدگل نیز گفت: طی ۲۴ ساعت یک هزار و ۶۴ بیمار مشکوک به کرونا به مراکز درمانی تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی اصفهان مراجعه کرده‌اند که از این تعداد ۱۷۳ بیمار قطعی کرونا بوده‌اند.

وی تعداد کل بیماران بستری کرونا در مراکز درمانی تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی اصفهان را ۴۵۲ نفر اعلام کرد و افزود: ۶۷ نفر از این بیماران طی ۲۴ ساعت اخیر در این مراکز بستری شده‌اند.

سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان تعداد بیماران بدحال مراکز درمانی تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی اصفهان را ۷۲ نفر اعلام و اضافه کرد: طی ۲۴ ساعت اخیر هفت بیمار مشکوک به کرونا جان باخته‌اند که تاکنون تست چهار نفر از آنها مثبت کرونا بوده است.

وی گفت: همچنین طی ۲۴ ساعت اخیر ۵۴ بیمار بهبود یافته کرونا در اصفهان از مراکز درمانی ترخیص شده‌اند.

48

کد خبر 1485919

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: ویروس کرونا داروی کرونا ستاد ملی مقابله با کرونا مراکز درمانی تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی اصفهان طی ۲۴ ساعت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۹۹۶۱۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیمه‌بودن شرط درمان رایگان کودکان زیر هفت سال

به گزارش گروه استان‌های ایسکانیوز، سیدکاظم رضوی، با اشاره به طرح درمان رایگان کودکان زیر هفت سال گفت: کلیه بیمارستان‌های دولتی، کلینیک‌های دولتی و مراکز بهداشتی تابعه دانشگاه علوم پزشکی و پزشکان عمومی و تخصصی در واحدهای تابع دانشگاه علوم پزشکی مکلف هستند پذیرش، بستری، اعمال جراحی، اقدامات تشخیصی– درمانی و ترخیص کودکان زیر هفت سال بیمه‌شده را به صورت رایگان انجام دهند.

وی ادامه داد: دانشگاه علوم پزشکی جزو اولین دانشگاه‌ها در کشور است که این طرح را اجرا می‌کند بنابراین ممکن است اختلالاتی وجود داشته باشد که بیشتر مرتبط با زیرساخت‌ها و سامانه‌های بیمه‌ای است بنابراین وجود اختلال به معنای اجرا نشدن طرح نیست و دانشگاه علوم پزشکی آنچه را که بر عهده داشته به اجرا درآورده است و بیمه‌ها هم نیز باید در این زمینه پویاتر شوند.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد با بیان اینکه بیمه بودن کودکان زیر هفت سال شرط برخورداری از خدمات رایگان درمان در این طرح است، افزود: این طرح یارانه سلامتی است که دولت برای کودکان ایرانی زیر هفت سال در نظر گرفته است و اتباع را شامل نمی‌شود و تمام کودکان بیمه‌شده تأمین اجتماعی، سلامت، نیروهای مسلح از این طرح برخوردار می‌شوند.

وی افزود: زیرساخت‌های بیمه سلامت از بین بیمه‌های ارائه شده، برای خدمات درمانی رایگان بستری و سرپایی آماده است و این بیمه بیشترین همکاری را در این زمینه با دانشگاه علوم پزشکی دارد اما در خصوص بیمه تأمین اجتماعی که 70 درصد بیمه‌شدگان را شامل می‌شود هنوز زیر ساخت‌های آنها به زیرساخت‌های دانشگاه علوم پزشکی متصل نیست و یک سری کارها باید به صورت دستی توسط بیمه‌شدگان انجام گیرد.

رضوی یاداور شد: شهروندان مدنظر داشته باشند که چون این طرح در ابتدای کار است ممکن است مواردی پیش بیاید که از پیش‌بینی خارج است با این حال چنانچه مشکلی در این زمینه به وجود آمد مدیران بیمارستان‌ها و کلینیک‌ها تابعه دانشگاه علوم پزشکی در این زمینه پاسخگو خواهند بود.

خبرنگار: علیرضا شفیعی

انتهای خبر/

کد خبر: 1229895 برچسب‌ها استان یزد روانشناسی کودک وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی کادر درمان

دیگر خبرها

  • جمع‌آوری واکسن‌ کرونای شرکت آسترازنکا در سطح جهان
  • (تصاویر) تجمع دانشجویان خارجی دانشگاه‌ علوم پزشکی تهران
  • بیمه‌بودن شرط درمان رایگان کودکان زیر هفت سال
  • واکسن‌های آسترازنکا از سراسر جهان جمع‌آوری می‌شوند
  • بهبود لکنت زبان در مبتلایان به اختلال گفتاری با استفاده از ویدئو کلیپ
  • کسانی که واکسن آسترازنکا تزریق کرده‌اند بخوانند | این واکسن کرونا خونمان را لخته کرده است؟
  • بومی سازی نوار تست قند خون توسط تیم تحقیقاتی علوم پزشکی اصفهان
  • واکسن های کرونا آسترازنکا از بازار جهانی جمع شد
  • واکسنی که ویروس‌های ظهور نکرده کرونا را از بین می برد!
  • صدور ۱۰ مجوز فعالیت گردشگری سلامت در مشهد